top of page

Privacybeleid 

We ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die u op onze website invoert of op een andere manier aan ons verstrekt. Daarnaast verzamelen we het Internet Protocol (IP) -adres dat wordt gebruikt om uw computer met internet te verbinden; inloggen; e-mailadres; wachtwoord; computer- en verbindingsinformatie en aankoopgeschiedenis. We kunnen softwaretools gebruiken om sessie-informatie te meten en te verzamelen, waaronder reactietijden van pagina's, duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, pagina-interactie-informatie en methoden die worden gebruikt om weg te bladeren van de pagina. We verzamelen ook persoonlijk identificeerbare informatie (inclusief naam, e-mailadres, wachtwoord, communicatie); betalingsgegevens (inclusief creditcardgegevens), opmerkingen, feedback, productrecensies, aanbevelingen en persoonlijk profiel.

Wanneer u een transactie uitvoert op onze website, als onderdeel van het proces, verzamelen we persoonlijke informatie die u ons geeft, zoals uw naam, adres en e-mailadres. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor de specifieke redenen die hierboven zijn vermeld.

We verzamelen dergelijke niet-persoonlijke en persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden:

  1. Om de Diensten te leveren en te exploiteren;

  2. Om onze Gebruikers te voorzien van voortdurende klantenondersteuning en technische ondersteuning;

  3. Om contact op te kunnen nemen met onze bezoekers en gebruikers met algemene of gepersonaliseerde servicegerelateerde kennisgevingen en promotionele berichten;

  4. Om geaggregeerde statistische gegevens en andere geaggregeerde en/of afgeleide niet-persoonlijke informatie te creëren, die wij of onze zakelijke partners kunnen gebruiken om onze respectieve diensten te leveren en te verbeteren;

  5. Om te voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving.

Ons bedrijf wordt gehost op het Wix.com platform. Wix.com biedt ons het online platform waarmee we onze producten en diensten aan u kunnen verkopen. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en de algemene Wix.com applicaties van Wix.com. Ze slaan uw gegevens op beveiligde servers op achter een firewall.

 

Alle directe betalingsgateways die door Wix.com worden aangeboden en door ons bedrijf worden gebruikt, voldoen aan de normen die zijn vastgesteld door PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken zoals Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten helpen de veilige verwerking van creditcardgegevens door onze winkel en zijn serviceproviders te waarborgen.

We kunnen contact met u opnemen om u op de hoogte te stellen van uw account, om problemen met uw account op te lossen, om een geschil op te lossen, om verschuldigde vergoedingen of gelden te innen, om uw mening te peilen via enquêtes of vragenlijsten, om updates over ons bedrijf te verzenden, of zoals anderszins nodig om contact met u op te nemen om onze Gebruikersovereenkomst, toepasselijke nationale wetgeving en elke overeenkomst die we met u hebben af te dwingen. Voor deze doeleinden kunnen we contact met u opnemen via e-mail, telefoon, sms-berichten en post.

Als u niet meer wilt dat wij uw gegevens verwerken, neem dan contact met ons op via info@thefoodbox.be 

We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen, dus lees het regelmatig door. Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht na plaatsing op de website. Als we materiële wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we u hier op de hoogte stellen dat het is bijgewerkt, zodat u op de hoogte bent van welke informatie we verzamelen, hoe we deze gebruiken en onder welke omstandigheden, indien van toepassing, we deze gebruiken en / of openbaar maken.

bottom of page